Att sova tillsammans.

Martin har idag blivit av med den fixerande kudden och det firade vi med en mysig stund på stan. Mycket fika, lite shopping och en ljuv liten varelse sovandes på min rygg. Det ÄR varmt att bära i sjal dessa dagar då termometern visar en bra bit över 30°, men med rätt sjal och knyt går det faktiskt förvånansvärt bra! Det kan nog vara det mysigaste som finns – att ha en liten människa nära, nära, lugnt sovandes. Vi sover ju tillsammans på nätterna också, alla tre, och har gjort så från allra första början. Att slippa stiga upp för varje nattligt amningstillfälle är guld värt för trött mamma, det kan jag lova!

Jag vet att många ängslas över att sova bredvid sin bebis, och rekommendationerna man får via bvc och socialstyrelsen är att barnet ska sova i egen säng. Men det är faktiskt inte så svårt att med enkla medel få till det som kallas Säker samsovning! Så keep them close, säger jag!

2 reaktioner till “Att sova tillsammans.”

  1. Så snygg blogg och så bra tankar. Ska definitivt följas. Kramar från Amanda och snöfrid 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *